5fd88564adb52.jpg

ATİB və TÜİB-in birlikdə təşkil etdiyi işgüzar nahar keçirildi

24 Oktyabr tarixində ATİB və TÜİB-in birlikdə təşkil etdiyi İşgüzar Nahar keçirilmişdir.

İşgüzar Naharın qonağı Azərbaycan Respublikasi Dövlət Miqrasiya Xidmətinin  Miqrasiya proseslərini tənzimləmə baş idarəsinin rəisi İsmayıl Abdullayev “Miqrasiyanın iş adamları arasında mühüm rolu” mövzusu ilə çıxış etmişdir. Türkiyə Cümhuriyyətinin Azərbaycan Respublikasındakı fövqaladə və səlahiyyətli səfiri Erkan Özaralin da iştirak etdiyi tədbirdə, həmçinin ATİB sədri Cemal Yangin,TÜİB sədri Hüseyin Büyükfirat,ATİB idarə heyəti üzvləri,Anadolu Universiteti Azərbaycan Proqramları koordinatoru Azər Hətəmov,ATİB-ə üzv şirkətlərin rəhbərləri,TRT,Anadolu Ajans və s,KIV nümayəndələri iştirak etmişdilər.

#İşgüzarNahar #AzerbaycanProgramları #AnadoluUniversiteti #ATIB #KİV #TÜİB #TRT #AnadoluAjans #AzerbaycanProqramlari

• Twitter - Белый круг