"Distant təhsil nəinki Azərbaycanda,hətta dünyada ən önəmli təhsil metoduna çevrilməkdədir.

"Mən Humay Mustafayeva, Anadolu Universitetinin Beynəlxalq Əlaqələr(Uluslararası İlişkiler) bölümünün birinci kurs tələbəsiyəm.Bir çox insanın xəyal etdiyin mən həyata keçirdim.

Anadolu Universiteti gələcək karyera həyatımda önəmli rol oynayır.Anadolu Universitetində tələbə adının verdiyi qürurun daşıyıcısı olduğum üçün çox xoşbəxtəm.Distant təhsil nəinki Azərbaycanda, hətta dünyadada ən önəmli təhsil metoduna çevrilməkdədir.Universitetin rəsmi tələbə portalında biz rahatlıqla dərslərimizə hazırlaşırıq və imtahanda uğurlu nəticələr əldə edirik.Semestr imtahanlarımızın onlayn keçirilməsi isə bizim üçün olduqca rahat oldu.Eyni zamanda çalışaraq istədiyimiz yerdən imtahanlara hazırlaşa bildiyimiz üçün Anadolu Universitetinə öz təşəkkürlərimi bildirirəm.

#onlinetehsil #onlinetəhsil #educational