5fd88564adb52.jpg

Doç.Dr.Ahmet Deniz Turan və Öğr.Gör.Dr. Murat Sami Türker Bakıda

Anadolu Universitetinin Güz Dönemi Dönem Sonu imtahanlarına Universitet tərəfindən görevlendirilmiş nümayəndələr: Doç.Dr.Ahmet Deniz Turan və Öğr.Gör.Dr. Murat Sami Türker 8 fevral tarixində Anadolu Universiteti Azərbaycan Proqramlarında olmuşdurlar.Onlar Anadolu Universitetində Distant formada təhsil alan tələbələrə burada göstərilən xidmətlərlə,Qeydiyyat mərkəzinin fəaliyyəti ilə tanış olmuşdurlar.Həmçinin 9-10 fevral tarixlərində imtahanlarda iştirak edən Universitetin nümayəndələri, imtahan sonrası bir qrup tələbə ilə səmimi şəraitdə görüşmüşlər,onların suallarını cavablandırmışlar.Görüş zamanı eləcə də, tələbələrin Universitet haqqında fikir və təkliflərini öyrənərək, Eskişehirdə Universitetin rəhbər orqanlarında bu təklifləri müzakirə etmək məqsədilə lazımi qeydlər aparmışlar.

#metaslider_14508.flexslider .slides li {margin-right: 5px !important;}

#Distanttəhsil #Açıköğretim #AzerbaycanProgramları #AnadoluUniversiteti #Sınav #Təhsil #imtahan #AnadoluÜniversitesi #distanttehsil #AzerbaycanProqramlari

Bakı şəhəri, 8-ci mkr, İbrahimpaşa Dadaşov küç. 74V.