Anadolu Universitetində yalnız attestatla tələbə olmaq şansı...

Koronavirus tədbirləri çərçivəsində bəzi ölkələr imtahanların vaxtlarını təxirə salarkən, epidemiya ilə qarşılaşan bəzi ölkələr isə, epidemiyanın artmasından narahat olaraq imtahanları tamamilə ləğv etdilər . Bu anlamda Çin, İrlandiya, Rusiya, Kolumbiya, Çexiya, Avstriya, Avstraliya və Yunanıstan kimi ölkələr imtahanları təxirə salarkən, ABŞ, İngiltərə, Fransa, İtaliya, Norveç, Şotlandiya və Hindistan  kimi ölkələr imtahanları ləğv etdilər.

Türkiyədə isə, epidemiya ilə əlaqədar , ayrı-ayrı universitetlər fərqli tədbirlər gördülər. Bəzi universitetlər xarici ölkələrdən tələbə qəbulu üçün təşkil etdikləri YÖS imtahanlarını ləğv edərkən, bəziləri isə imtahan vaxtlarını təxirə saldılar.

Bu anlamda Anadolu Universiteti gördüyü hər tədbirdə abituriyentlərini düşünərək, yeni tədris ili üçün qəbul şərtlərini sadələşdirdi. Belə ki, 2020-2021-ci tədris ili üçün məsafədən təhsil yolu ilə Anadolu Universitetində təhsil almaq istəyən abituriyentlər üçün qəbul imtahanı ləğv edildi. Artıq abituriyentlər imtahansız, yalnız attestat təqdim etməklə universitetə qəbul ola bilərlər.

Qeydiyyat üçün tələb olunan sənədləri Bakı şəhəri, İ.Dadaşov küç., 74V ünvanında yerləşən Qeydiyyat Mərkəzinə təqdim edə bilərsiniz və ya sürətli qeydiyyat üçün sənədlərinizin fotoşəklini bizə +994708920707 whatsapp nömrəmizə göndərə bilərsiniz.

Qeydiyyat üçün tələb olunan sənədlər:

•    Şəxsiyyət vəsiqəsi

•    11 illik təhsil pilləsi üzrə attestat

•    4*5 ölçüdə 4 ədəd fotoşəkil(ağ fonda)

Tələsin! Yerlər və vaxt məhduddur.