Rektör Prof.Dr. Şafak Ertan Çomaklı Anadolu Universiteti Azərbaycan Proqramlarında olmuşdur.

Azərbaycanda rəsmi səfərdə olan sayın Rektörümüz Prof.Dr. Şafak Ertan Çomaklı Anadolu Universiteti Azərbaycan Proqramlarına surpriz ziyarət etdi. Rektör Prof.Dr.Şafak Ertan Çomaklı Azərbaycandan Anadolu Universitetinin Açıköğretim sistemində burada təhsil alan öğrenciler üçün yaradılmış şəraitlə yaxından tanış oldu. Sonra burada staj keçən bir qrup öğrenci ilə səmimi şəraitdə görüşən Rektör Çomaklı onlara önəmli tövsiyyələrini verdi. Daha sonra Anadolu Universiteti Azərbaycan Proqramları Koordinatoru Azər Hətəmov ,Universitetin Azərbaycandakı öğrencilərinə göstərdiyi diqqət və qayğıya görə hörmətli Rektora öz adından və Azərbaycandakı öğrencilər adından təşəkkürünü bildirdi.