Araz Hətəmzadə İqtisadiyyat,Biznesin təşkili və idarə olunması bölüm məzunları ilə görüşü.

Türkiyənin Anadolu  Dövlət Universitetində Azərbaycandan distant formada ali  təhsil alaraq  2017-ci ildə İqtisadiyyat (İktisat),Biznesin təşkili və idarə olunması (İşletme) bölümləri üzrə  məzun olmuş  bir qrup tələbələri: Pərviz Əliyev, Elvir İsayev, Mərhəmət Həsənov, Əli Yusubov, Rövşən Mirzəyev və Günel Piriyevaya diplomları təqdim olunmuşdur. Diplomları məzunlarımıza Anadolu Dövlət Universiteti Azərbaycan Proqramları nümayəndəsi Araz Hətəmzadə təqdim etmişdir. Araz Hətəmzadə məzunları təbrik etmiş və onlara gələcək fəaliyyətlərində uğurlar arzulamışdır. Məzunlar Anadolu Universitetinin onlar üçün yaratdığı imkan və fürsətə görə öz təşəkkürlərini bildirmişdirlər.