2014-ci il Məzunu Elmar Hacıyev

"Mən Elmar Hacıyev, Türkiyənin Anadolu Dövlət Universitetinin İşletme (Biznesin Təşkili və İdarə edilməsi) fakültəsi üzrə 2014-cu ildə məzun olmuşam. Universitetdə təhsil aldığım müddətdə tam keyfiyyətli təhsilin nə olduğunu anlayıb və həmin təhsilə nail olduğum üçün qürur hissi keçirdim.Anadolu Universitetinin ən böyük özəlliklərindən biri,"Açıköğretim" (distant) formada verdiyi təhsil,tələbələrin dərsləri tam sərbəst şəkildə rahatlıqla mənimsəmələrinə böyük şərait yaratmış olur.Əlbəttə ki, bu da sonda öz təhsil müddətini müvəffəqqiyətlə başa vurmuş tələbənin təhsil aldığı sahə üzrə savadlı kadr kimi yetişməsinin ən başlıca səbəblərindəndir .Tələbə adını qazanmaq istəyən hər bir abituriyentə Anadolu Universitetində təhsil almağı tövsiyyə edirəm.Anadolu Universiteti keyfiyyətli təhsilin tam zəmanəti deməkdir".