Anadolu Universitetinin rektoru Prof.Dr.Fuat Erdal məzunlara diplomlarını təqdim etdi

Azərbaycana rəsmi səfəri çərçivəsində Türkiyənin Anadolu Dövlət Universitetinin rektoru Prof.Dr.Fuat Erdal 28 yanvar 2022-ci il tarixində Anadolu Universiteti "Azərbaycan Proqramları"nı ziyarət etdi. Bu ziyarəti əsnasında həm də Anadolu Universiteti Azərbaycan Proqramları məzunlarına diplomlarını təqdim etdi. Covid-19 pandemiyası səbəbindən simvolik təşkil edilən diplom tədqim etmə tədbirinə Universitetin prorektorları Prof.Dr. İbrahim Kaya, Prof.Dr. Ali Resül Usul, Anadolu Universiteti "Azərbaycan Proqramları" koordinatoru Azər Hətəmov, Azərbaycan Türkiyə İş Adamları Birliyi İdarə heyətinin sədri Cemal Yangın, Anadolu Universiteti Azərbaycan Proqramları "Öğrenci işleri" müdiri Araz Hətəmzadə və bir qrup tələbə qatıldı.

Məzunlara diplomlarını təqdim edən rektor onları təbrik edərək , hər birinə gələcək fəaliyyətlərində uğurlar arzuladı. Məzunlarla səmimi söhbətlər edən, onları maraqlandıran sualları cavablandıran rektor diplom təqdimatı zamanı məzunlarla xatirə şəkli də çəkdirdi. Tədbirin sonunda məzunlar "Kep atma" həyəcanını da yaşadılar.